SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
 
Reklamplatsavtal SFS

Sotefjordens Segelsällskap (SFS) ingår i Svenska Seglarförbundet och är en klubb med en aktiv åretruntverksamhet med fokus på lokal ungdomsverksamhet. SFS bedriver aktiv tränings- och tävlingsverksamhet för barn, ungdomar och vuxna, för nybörjare och tävlingsseglare i ett antal båttyper, både jollar och kölbåtar.

 

SFS Seglarskola, en av Svenska Seglarförbundet certifierad och kvalitetssäkrad seglarskola, har under varje sommar ca 100 elever som utbildas av ett femtontal egna instruktörer.

Klubben deltar också i många evenemang som får mycket uppmärksamhet såsom Allsvenskan Segling och arrangerar tävlingen ”Företagskampen”. Vi är även medarrangörer för Icebug och

Swimrun ”Strand till Strand” som alla får stor medial uppmärksamhet.

 

Varför välja oss?

SFS läge vid en av Sveriges mest trafikerade farleder ger en exponering av ert varumärke mot alla som passerar genom skärgården utanför Hunnebostrand med båt.

Med en ökande verksamhet befinner sig fler båtar oftare på vattnet och exponerar reklamplatserna väldigt tydligt både i hemmahamn och på andra orter i samband med tävlingar. Föreningen är också synliga i tidningar, internet och på mässor. Vi har under åren fått fina utmärkelser för arbetet vi gör inom idrott och fritid.

 

Stödet från dig som sponsor är avgörande för om verksamheten kommer att hålla en hög kvalitet och kontinuitet när det gäller material och instruktörer samt att ge bra förutsättningar för utveckling i vår klubb.

 
 

Läs mer i PDF ovan eller kontakta oss via e-post: reklamplats@sfss.se