SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
 
Sotefjordens Segelsällskap

Sotefjordens Segelsällskap (SFS) har sin hemmahamn i Hunnebostrand. Inom segelsällskapet seglas idag mycket optimistjollar, 2-kronor, RS-Feva, Laser samt kölbåten 606.


SFS har sin klubbanläggning med klubbstuga, sjöbodar och bryggor med sjösättningsramp på Lilla Gåsholmen. Dit är Du mycket välkommen om Du vill prova på hur det känns att segla, som barn, ungdom eller vuxen. SFS bedriver seglarskola,träning och tävling, både för nybörjare och de som som vill utveckla sin kunskap på lokal, regional eller nationell nivå.


Som ung är nybörjarkursen i optimist ett bra insteg i seglingen, där man skall då gått ut första klass och vara simkunnig.
Som äldre ungdom och vuxen finns också möjlighet att prova på idrotten segling i vår seglarskola för att sedan går vidare i olika träningsgrupper. 
Du behöver inte ha egen båt, klubben har ett antal båtar anpassade för såväl nybörjare som kappseglare

Vi har utbildade instruktörer och tränare som har stor erfarenhet av klubbens jollar och kölbåtar.


I SFS verksamhet har vi mycket aktiviteter där du kan vara med och aktivt delta, även om du inte är med och seglar. Att vara med i klubben är en gemenskap som rör sig kring båtar, sjöliv och kamratskap.


Segling är mycket mer än seglandet och väldigt givande!

Viktiga Dokument

Nedan samlar vi de viktigaste dokumenten gällande klubbens verksamhet:

 

SFS Stadgar 

SFS Stadgar 2021-12-12.pdf

 

Miljöpolicy och avfallsplan
Miljö » Miljöpolicy SFS 2021 20210622.pdf

Miljö » Avfallshanteringsplan SFS 2021.pdf

 

Verksamhetsplan 2022-2025