SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
 
Reklamplatsavtal SFS
Sotefjordens Segelsällskap (SFS) är en klubb med en aktiv åretruntverksamhet som ingår i Svenska Seglarförbundets satsning på “Ungdomsvänliga klubben”. SFS deltar också i idrottslyftet där skolklasser i Sotenäs kommun seglar på skoltid.
SFS Seglarskola, en av Svenska Seglarförbundet certifierad och kvalitetssäkrad seglarskola, har under varje sommar ca 150 elever som utbildas av ett 15-tal egna instruktörer.
SFS bedriver aktiv tränings- och tävlingsverksamhet för vuxna, ungdomar och barn, för nybörjare och tävlingsseglare i ett antal båttyper, både jollar och kölbåtar.

Varför välja oss?
SFS läge vid en av Sveriges mest trafikerade farleder ger en exponering av ert varumärke mot alla som passerar genom skärgården utanför Hunnebostrand med båt.
 
Med en ökande verksamhet befinner sig fler båtar oftare på vattnet och exponerar reklamplatserna väldigt tydligt både i hemmahamn och på andra orter i samband med tävlingar. Vi är också synliga i tidningar och på internet.
Stödet från dig som sponsor är avgörande för om verksamheten kommer att hålla en hög kvalitet och kontinuitet när det gäller material och instruktörer samt att ge bra förutsättningar för utveckling i vår klubb.
 
Reklamplatsavtal  (PDF)
Reklamplatsavtal2018.pdf »
Läs mer i PDF ovan eller kontakta oss via e-post: reklamplats@sfss.se